Soinvirta Oy

Sähköisiä palveluita Saimaan rannoilta

Sähköisiä palveluita Saimaan rannoilta

Sähköautomaatio ja sähkötarkastus Mikkelissä

Soinvirta Oy on luotettava, vastuullinen ja valtuutettu sähköalan toimija Mikkelissä. Palvelutarjontaamme kuuluvat sähköautomaatio aina suunnittelusta valvontaan sekä sähkötarkastukset, joihin meillä on Tukesin myöntämä valtuutus. Teemme myös erilaisia projekteja liittyen sähköön tai automaatioon asiakkaan tarpeista riippuen.

Olemme asiakaslähtöinen palveluntarjoaja koko Etelä-Savon alueella aina Mikkelistä Savonlinnaan ja Pieksämäeltä pikkukyliin. Meihin voit ottaa yhteyttä silloinkin, kun palvelutarpeesi on epäselvä: löydämme yrityksesi sähkötoimiin parhaimman ratkaisun. Soita ja pyydä tarjous!

Sähköautomaatio yritysten tarpeisiin

Soinvirta Oy tarjoaa ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista sähköautomaatiota eri teollisuudenalojen yrityksille. Sähköautomaatio mahdollistaa yrityksesi koneiden ja tuotantoprosessien helpomman, tarkemman ja tehokkaamman hallinnoimisen ja ohjaamisen. Sähköautomaation etuja ovat:

 • toistettavuus
 • tasalaatuisuus
 • tuotannon kasvu
 • integraatio yrityksen muiden järjestelmien kanssa
 • pienentyneet kustannukset

Asentamamme sähköautomaatio kattaa koko tuotantoprosessin aina suunnittelusta ohjelmointiin ja asennuksesta käyttöönottoon sekä valvontaan. Sähköautomaatiojärjestelmän toimittamisen lisäksi tarjoamme myös konsultointipalvelua.

Varmista sähköasennusten turvallisuus - tilaa sähkötarkastus

Repsottavatko johdot tai ovatko liitännät löysällä? Heikkoon kuntoon päässeet sähköasennukset kannattaa korjauttaa viipymättä sähköalan ammattilaisella. Tukesin eli Turvallisuus- ja kemikaaliviraston mukaan sähköasennuksia saavat tehdä vain rekisteröityneet sähköalan ammattilaiset ja Tukesin valtuuttamat toimijat. Soinvirta Oy kuuluu Tukesin listaamiin luotettaviin ja vastuullisiin sähköalan ammattilaisiin. Olemme valtuutettuja tarkastamaan luokkien 1, 2c, 2d ja 3c sähkölaitteistoja, jotka kattavat seuraavia kohteita:

 • Asuinrakennusten sähkölaitteet
 • Teollisuus-, liike- ja majoitus- ja tuotantorakennusten sähkölaitteet
 • Erilaisia yleisten alueiden sähkölaitteistoja
 • Sähkölaitteisto räjähdysvaarallisessa tilassa, jossa vaarallinen kemikaali edellyttää ilmoitusta pelastusviranomaiselle
 • Yli 1000 V osia sisältävä sähkölaitteisto
 • Liittymisteholtaan yli 1600 kVA enintään 1000 V sähkölaitteisto
 • Sähkönjakeluverkko, joka edellyttää sähköverkkolupaa

Lue tarkemmin sähkölaitteistojen luokituksesta Tukesin sivuilta.

Tilaa sähköautomaatio ja sähkötarkastus ammattilaiselta

Varmista yrityksesi päivittäisten toimien sujuvuus ja työntekijöidesi turvallisuus ja tilaa sähköautomaatio ja sähkötarkastukset Soinvirta Oy:ltä. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti Mikkelin ja muun Etelä-Savon alueella. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 9Jaa

Yhteystiedot

Soinvirta Oy

Kuhankeittäjänkatu 11

50190 Mikkeli

044 361 4044

hannu@soinvirta.fi

www.soinvirta.fi

Kiinnostuitko sähköalan palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin yrityksesi sähkötarkastus- tai sähköautomaatiotarpeista oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Soinvirta Oy
Kuhankeittäjänkatu 11
50190 Mikkeli

Y-tunnus: 26171457
Puh: +358443614044

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Soinvirta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.