Soinvirta Oy

Sähköisiä palveluita Saimaan rannoilta

Sähköisiä palveluita Saimaan rannoilta

Varma ja vastuullinen sähköalan toimija Etelä-Savossa

Soinvirta Oy on vuonna 2014 perustettu sähköalan yritys Mikkelissä, Etelä-Savossa. Teemme kaikenkokoisille yrityksille sähkötarkastuksia sekä sähköautomaatiotöitä aina konsultoinnista valvontaan. Sähköala on valvonnan alaista teollisuutta: sähköturvallisuutta valvova viranomainen on Tukes eli Turvallisuus- ja kemikaalivirasto. Työssämme huomioimme aina sähköturvallisuuteen liittyvät säädökset ja standardit. Lue lisää palveluistamme ja tutustu kuvagalleriaamme alla olevista linkeistä:

Sähköturvallisuus on meille tärkeintä

Sähköasennuksia saavat tehdä vain rekisteröityneet sähköalan ammattilaiset. Sähköalan töiden tekemisen yhtenä edellytyksenä on aina riittävän laaja sähköalan koulutus. Me Soinvirta Oy:ssä otamme työmme vakavasti ja työllistämme vain koulutettua, pätevää henkilökuntaa.

Olipa kyse sitten teollisuuden tai yksityisyritysten sähkötöistä, korostuvat työssämme aina työvaiheiden huolellinen suunnittelu, turvallinen ja lainmukainen toteutus sekä työntekijöiden vahva ammattitaito ja vastuullisuus. Meiltä saat vain ensiluokkaista ja laadukasta sähköalan työnjälkeä.

Minkälaista sähköalan palvelua sinä tarvitset?

Oletko epävarma siitä, tarvitseeko yrityksesi sähköautomaatiopalveluita tai sähkötarkastusta? Ota meihin yhteyttä jotta voimme keskustella sähköalan palvelutarpeestasi, sillä listattujen palveluidemme lisäksi johdamme myös erilaisia projekteja liittyen sähköön tai automaatioon. Olipa kotikaupunkisi sitten Mikkeli, Savonlinna, Pieksämäki tai jotain siltä väliltä, palvelemme kaikkia asiakkaitamme Etelä-Savon alueella. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Yhteystiedot

Soinvirta Oy

Kuhankeittäjänkatu 11

50190 Mikkeli

044 361 4044

hannu@soinvirta.fi

www.soinvirta.fi

Kiinnostuitko sähköalan palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin yrityksesi sähkötarkastus- tai sähköautomaatiotarpeista oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Soinvirta Oy
Kuhankeittäjänkatu 11
50190 Mikkeli

Y-tunnus: 26171457
Puh: +358443614044

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Soinvirta Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.