Varma ja vastuullinen sähköalan toimija Etelä-Savossa

Soinvirta Oy on vuonna 2014 perustettu sähköalan yritys Mikkelissä, Etelä-Savossa. Teemme kaikenkokoisille yrityksille sähkötarkastuksia sekä sähköautomaatiotöitä aina konsultoinnista valvontaan. Sähköala on valvonnan alaista teollisuutta: sähköturvallisuutta valvova viranomainen on Tukes eli Turvallisuus- ja kemikaalivirasto. Työssämme huomioimme aina sähköturvallisuuteen liittyvät säädökset ja standardit. Lue lisää palveluistamme ja tutustu kuvagalleriaamme alla olevista linkeistä:

Sähköturvallisuus on meille tärkeintä

Sähköasennuksia saavat tehdä vain rekisteröityneet sähköalan ammattilaiset. Sähköalan töiden tekemisen yhtenä edellytyksenä on aina riittävän laaja sähköalan koulutus. Me Soinvirta Oy:ssä otamme työmme vakavasti ja työllistämme vain koulutettua, pätevää henkilökuntaa.

Olipa kyse sitten teollisuuden tai yksityisyritysten sähkötöistä, korostuvat työssämme aina työvaiheiden huolellinen suunnittelu, turvallinen ja lainmukainen toteutus sekä työntekijöiden vahva ammattitaito ja vastuullisuus. Meiltä saat vain ensiluokkaista ja laadukasta sähköalan työnjälkeä.

Minkälaista sähköalan palvelua sinä tarvitset?

Oletko epävarma siitä, tarvitseeko yrityksesi sähköautomaatiopalveluita tai sähkötarkastusta? Ota meihin yhteyttä jotta voimme keskustella sähköalan palvelutarpeestasi, sillä listattujen palveluidemme lisäksi johdamme myös erilaisia projekteja liittyen sähköön tai automaatioon. Olipa kotikaupunkisi sitten Mikkeli, Savonlinna, Pieksämäki tai jotain siltä väliltä, palvelemme kaikkia asiakkaitamme Etelä-Savon alueella. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Soinvirta Oy
Kuhankeittäjänkatu 11
50190
Mikkeli
hannu@soinvirta.fi
www.soinvirta.fi
Kuhankeittäjänkatu 11, Mikkeli

Kiinnostuitko sähköalan palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin yrityksesi sähkötarkastus- tai sähköautomaatiotarpeista oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!


  • Suomen Vahvimmat